Close sidebar
Close sidebar

Un polițist de penitenciar din București ar fi fost prins cu droguri la un concert

Un polițist de penitenciar, în vârstă de 28 de ani, ar fi fost prins cu mai multe pliculețe ce conțineau o substanță suspectă asupra lui. Întâmplarea ar fi avut loc la un concert, unde jandarmii au trimis o sesizare la BCCO pentru verificarea substanței din plicuri.

Maria Stiuca,

Un polițist de penitenciar din București ar fi fost prins cu droguri la un concert

[Sursa foto: Facebook/ Pexels]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit surselor din anchetă, polițistul ofițerul de penitenciar a fost prins cu două plicuri cu o substanță suspectă, la un concert

Polițist de penitenciar, prins cu droguri la concert

Ulterior, jandarmii au trimis o sesizare către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate pentru ca interiorul pliculețelor să fie verificat, scrie Digi24.

Inculpatul are 28 de ani și este ofițer la un penitenciar din apropierea Bucureștiului.

Sursele din anchetă au mai menționat că el se afla la un concert la București în acest weekend, unde a fost depistat cu două pliculețe în care se afla o substanță albă.

Polițist de penitenciar prin cu droguri în timpul unui concert

[Sursa foto: Poliția Penitenciară]
 

Jandarmii ar fi bănuit că în interior se află cocaină, motiv pentru care au făcut o sesizare la BCCO, pentru ca substanța să fie verificată. Astfel, conținutul plicurilor urmează să fie verificat.

Citește și: Descinderi DIICOT în casa unei primărițe din Caraș Severin. Soțul ei este acuzat că a racolat o adolescentă de 14 ani cu handicap mental

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În cazul în care se confirmă faptul că în interior se afla cocaină, polițiștii vor deschide un dosar penal.

Alte surse au mai relatat că polițistul inculpat ar fi afirmat că plicurile nu sunt de fapt ale lui și nu ar fi știu ce se află în ele. 

Deocamdată se așteaptă rezultatele expertizei.

Alți polițiști de la frontieră, arestați preventiv pentru luare de mită

Ieri, 22 noiembrie, s-au prezentat în fața magistraților din Dolj câțiva dintre cei 22 de polițiști de frontieră, acuzați de luare și dare de mită și abuz în serviciu.

Inițial aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, însă, ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă față de toți inculpații.

Polițistul ar fi fost prins cu droguri la un concert

[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Inculpații au fost ridicați din punctul de frontieră Calafat, iar 22 dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că au luat mită de la șoferi în valoare de 5 euro sau pachete de țigări.

Citește și: VIDEO- Polițiști de frontieră, reținuți de procurori pentru luare de mită de la șoferi. Propunerea de arestare preventivă s-a admis față de toți inculpații

Autoritățile au mai explicat că și șefii de tură primeau câte 20 de euro din încasări. Astfel, cei 22 de polițiști sunt acuzați de fapte de corupție precum luare și dare de mită și abuz în serviciu, fapte săvârșite în perioada 2022-2023.

Cauza penală vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, respectiv luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu, presupus a fi săvârșite, în perioada 2022-2023, de către mai mulți agenți de poliție de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție de Frontieră Calafat”, a transmis DGA.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI