Close sidebar
Close sidebar

Pe urmele lui Mihai Eminescu. Codrii de Arama, locul in care magia se intensifica, odata cu trecerea anilor! Ati fost aici?

O drumetie cat o poezie! George Mihai si Vlad Ciobanu au fost pe urmele lui Mihai Eminescu, prin Codrii de Arama. Ce frumuseti au descoperit la Agapia, alaturi de prietenii din Tinutul Zimbrului, vedeti in minutele ce urmeaza. Dumneavoastra Ati fost aici?

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prieteni, pentru a nu stiu cata oara in Tinutul Neamtului si ne bucuram de compania domnului director, cu care vrem sa povestim despre doua rezervatii frumoase, asa, pana la nivel de poezie. Padurea de Argint si indeosebi Codrii de Arama.

Da, sunt doua rezervatii peisagistice Rezervatii forestiere peisagistice. De povestit foarte mult despre ele, nu merita a povesti. Ele trebuie vizitate, trebuie vazute. Mai ales acum, in prag de toamna, cand Codrii de Arama isi merita numele. Speciile de vercinee, de stejar, de gorun, capata nuante diferite de aramiu si atunci numele lor este explicabil acum.]00:38:59

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 


Si, daca umbli, trebuie s-o simti, fara doar si poate, si sa pleci cu ceva invataminte de-acolo, asa cum se intampla si dupa plimbarea asta, la atatia metri inaltime.

Te-nvata cate ceva despre fiecare copac care iti iese in cale, te-nvata sa-l iubesti sis a-l protejezi. Pana la urma, lectia asta e despre viitor, nu? Lectia este si despre trecut si despre viitor si se-adreseaza celui care are ochi sa vada si urechi de-auzit.
Dumneavoastra ati fost aici? Urmariti materialul integral mai jos: 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI