Close sidebar
Close sidebar

Pe vremea cand era consul in Franta, Ioan T. Morar l-a imprumutat cu bani pe cel pe care l-a inlocuit in functie

Ioan T. Morar, fostul membru al grupului Divertis, a fost si consul al Romaniei la Marsilia.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioan T. Morar a devenit celebru pentru faptul ca a facut parte din grupul Divertis, pe care l-a parasit in 1996.  Morar fusese si redactor la TVR, consacrandu-se ulterior ca jurnalist la Cotidianul si Academia Catavencu, dar si ca scriitor. In 2010, Ioan T. Morar a fost numit consul general in Franta, la Marsilia, dar fostul membru al trupei Divertis a parasit relativ repede postul, in septembrie 2012.

In declaratia de avere depusa in momentul plecarii sale din structurile Ministerului de Externe, Morar a completat ca detine doua apartamente si o masina. La rubrica venituri, fostul consul a notat ca a incasat 28.900 de euro in perioada ianuarie-septembrie 2012, ceea ce insemna ca a avut un salariu de 3.211 euro. Si sotia lui Morar a primit, in aceeasi perioada, o indemnizatie de 7.200 de euro de la Ministerul de Externe.
Ioan T. Morar a acordat, in 2012, un imprumut in nume personal lui Bogdan Corneanu, care a ocupat functia de consul interimar pana la venirea lui Morar la Marsilia.
Fostul membru al lui Divertis si-a imprumutat cu 13.000 de euro colegul de la Consulat, fara sa precizeze cand ii va fi returnata suma respectiva.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI