Propunere-șoc venită din partea unuia dintre candidații pentru fotoliul de Președinte al României. John Ion Banu, liderul diasporei americane a declarat că ar introduce pedeapsa cu moartea pentru marii corupți dar și pentru criminali. De asemenea, afaceristul stabilit în Statele Unite spune că vrea să dea românilor dreptul să dețină arme pentru propria securitate, spunând că el însuși are 5 arme de foc.

”Să știți că țara se vede foarte bine de afară.

Sunt progrese vizibile, de care noi suntem conștienți – în infrastructură, în piața forței de muncă, în IT, în învățământ. Dar corupția ține România în loc, aceasta trebuie limitată pentru ca țara să se poate dezvolta. Eu aș introduce pedeapsa cu moartea pentru cei care aduc deficit foarte mare statului. Și pentru cei care ucid, bineînțeles. De asemenea, aș da românilor dreptul să dețină arme pentru securitatea lor. Eu, acasă, în Florida, am 5 arme, nu umblăm cu ele la șold, nu facem paradă. Dar am arme pentru protecție”, a declarat John Ion Banu penbtru Adevărul în 2016.

Cine este candidatul-surpriză John Ion Banu?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

John Ion Banu este candidatul-surpriză care a reușit să strângă peste 200.000 de semnături și a reușit să intre oficial în cursa pentru Președinția României. John Ion Barbu a emigrat în SUA în anii ’80 și este unul dintre cei mai bogați candidați la alegerile prezdențiale. Este născut în Câmpulung Muscel iar din 2017 a devenit liderul Partidului Națiunea Română.

Citeste si: Reacție dură a Rovanei Plumb după ce candidatura la postul de comisar i-a fost respinsă. Atac la președintele Iohannis

John Ion Banu va începe oficial cursa pentru Cotroceni pe 12 octombrie, atunci când începe campania electorală. Primul tur al alegerilor are loc pe 10 noiembrie iar cel de-al doilea este programat pentru ziua de 24 noiembrie. Românii din străinătate vor putea vota la primul tur pe 8,9 și 10 noiembrie și pentru cel de-al doilea tur pe 22, 23 și 24 noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si