O franțuzoaică, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a fost ținta abuzurilor online, după ce a provocat accidentarea bicicliștilor în timpul Turului Franței. Aceasta a transmis procurilor că îi este rușine de ceea ce s-a întâmplat în urma incidentului provocat.

Citeste si: La un pas de o tragedie. O fetiță din Constanța a sărit în fața unei mașini

Femeia dorea să transmită un mesaj la televizor

Prima etapă a ediției din acest an a Turului Franței a fost marcată, la mai puțin de 50 de kilometri de sosire, de căderea a zeci de concurenți. Accidentul a fost provocat de o spectatoare cu o pancartă, care era cu un picior pe șosea. Franțuzoaica dorea să arate pancarta în fața camerelor de filmat, pentru a transmite un mesaj familiei sale.

Citeste si: Accident teribil în Capitală. Un bărbat a fost lovit de un tramvai

Polițiștii au deschis o anchetă în urma incidentului

După acest incident, polițiștii au căutat femeia apelând chiar și la postări pe rețele de socializare. Aceștia au cerut informații suplimentare și martorilor care se aflau la acel moment la fața locului și care ar fi putut ajuta la găsirea ei.

Imediat după accident, aceasta a părăsit locul faptei și chiar s-a crezut că a părăsit țara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident rutier în Cluj. Două mașini s-au ciocnit

Ce pedeapsă ar putea primi femeia?

Procurorii au cerut o pedeapsă de patru luni de închisoare cu suspendare pentru punerea în pericol a vieţii şi cauzarea de răni neintenţionată.

Conform legilor, femeia ar risca o pedeapsă constând într-o amendă de până la 15.000 de euro şi un an de închisoare. Verdictul final va fi dat pe data de 8 decembrie.

Sursa: cyclingweekly


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si