Mama victimei consideră că această pedeapsă este mult prea blândă și este convinsă că după ce va fi eliberat, criminalul va ucide din nou.

Autoritățile din Oradea au pronunțat verdictul în cazul lui Sorin Rogia, bărbatul în vârstă de 28 de ani, fiul unui chirurg din Oradea. Acesta a fost condamnat definitiv la 20 de ani și opt luni de închisoare și daune morale 300.000 de euro către părinții victimei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sorin Rogia mai are obligaţia să continue tratamentul medical pentru problemele psihice cu care a fost diagnosticat în timpul anchetei penale, să plătească despăgubiri materiale aferente cheltuielilor legate de înmormântare, loc de veci, monument funerar, parastase şi pomeniri ale victimei, în valoare de 12.364 lei, respectiv cheltuieli judiciare în valoare de 12.000 lei.

Otilia Bogdan, mama victimei, îl consideră vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat pe tatăl criminalului, medic chirurg în Spitalul clinic judeţean Oradea şi care nu s-au preocupat să-l trateze, deşi ar fi ştiut că are psihice agravate de consumul de alcool. "A trăit în casă cu Sorin şi nu l-a interesat.

Nu pot să îl înţeleg. Iar din cauza dezinteresului lui, copilul meu este mort. Iar noi am murit odată cu el", au fost comentariile femeii în fața instanței de judecată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si