Close sidebar
Close sidebar

Pedeapsa primită de bătrâna care a provocat un accident cu trei persoane decedate, în Neamț. Aceasta traversase strada neregulamentar

Apar noi informații în cazul bătrânei care a provocat un accident cu trei persoane decedate, în anul 2019.

Alexandra Bercea,

Noi informații în cazul bătrânei care a provocat un accident cu trei persoane decedate, în anul 2019.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În anul 2019, o bătrână a provocat un accident mortal, după ce a traversat printr-un loc nepermis. Aceasta a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Judecătorii au decis condamnarea sa la trei ani de închisoare cu suspendare.  

„…inculpata a fost cea care cauzat accidentul rutier şi a provocat pierderea vieții a trei victime, prin acţiunea sa, total neglijentă şi cu deplin dezinteres, de a se angaja în traversarea unui drum european, intens circulat, prin loc nepermis şi fără o asigurare temeinică, a provocat reacția intempestivă de evitare a conducătorului auto și de intrare pe contrasens intrând în coliziune frontală cu alt autoturism.”

notează sentinţa de condamnare.

Cum s-a produs evenimentul?

Incidentul a avut loc în anul 2019. Bătrâna a fost găsită vinovată de producere unui accident în urma căruia trei persoane au decedat. Evenimentul a avut loc pe drumul european E25.

Mai exact, femeia a traversat strada fără să se asigure, prin loc nepermis, iar un șofer ar fi pierdut controlul volanului, în încercarea de a o evita.

Acesta a intrat pe contrasens și s-a ciocnit de o altă mașină. Trei oameni au decedat în urma evenimentului, iar femeia este obligată la plata unor daune uriașe. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Mama uneia dintre victimele tragediei de la 2 Mai, declarații despre Vlad Pascu. ,,Vrem pedeapsă mai aspră. Din moment ce te-ai urcat drogat la volan, ți-ai asumat”

Bătrâna va achita daune rudelor persoanelor decedate

De asemenea, instanța a luat decizia ca femeia să achite rudelor persoanelor decedate daune în valoare de 170.000 de euro, bunurile acesteia fiind puse sub sechestru, valoare lor fiind mult mai mică decât daunele ce ar trebui plătite.

Acest lucru este puţin probabil să se realizeze deoarece femeia nu are venituri sau mari proprietăţi, fiind văduvă.

„Respinge ca nefondate apelurile declarate de către părţile civile(...) şi inculpata(...), împotriva sentinţei penale nr.257 din 12.06.2023, pronunţată de Judecătoria Roman, în dosarul nr. 3382/291/2022. Respinge cererea părţilor civile apelante de acordare a cheltuielilor de judecată în apel. Definitivă“, se arată în decizia Curţii de Apel Bacău, din 15 februarie 2024.

Citește și: EXCLUSIV! “Judecatoarea a întrebat dacă fiul meu mort e în sală”. Tatal lui Sebi, tânărul decedat în accidentul provocat de Vlad pascu, pus în cea mai grea situație la proces

De asemenea, bătrâna ar trebui să presteze o perioadă şi muncă în folosul comunităţii. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI