Close sidebar
Close sidebar

Pedeapsa primita de un tata din Vaslui care si-a violat fetita de 12 ani. Mama copilei e in stare de soc: "Nu am cuvinte. Mi-a spus ca nu este adevarat"

Un barbat din comuna vasluiana Zorleni a fost condamnat la 5 ani de inchisoare dupa ce si-a violat fetita de 12 ani. Barbatul de 38 de ani a recunoscut totul in fata anchetatorilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit anchetatorilor, barbatul era considerat un tata model. El era electrician la o societate de Barlad si se afla in concediu pentru cresterea copilului.
Scena halucinanta s-a intamplat intr-o seara cand mama fetitei era la serviciu. Fetita de 12 ani dormea impreuna cu sora ei de 8 ani si fratele de 2 ani. Barbatul a intrat peste ea si a batjocorit-o, desi in camera alaturata se afla o matusa a sotiei.

Socata fata si-a asteptat mama sa vina de la serviciu si i-a povestit ce s-a intamplat.  Barbatul a negat in fata sotiei, insa femeia a sunat imediat la 112.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Nu am cuvinte, am ramas fara cuvinte. Mi-a spus ca nu este adevarat. A fost un tata model, nu ma asteptam la asa ceva niciodata. Cum s-a ajuns aici nu stiu. Nu am avut niciodata probleme, a fost tot timpul pentru copii, nu le-a lipsit nimic.

Acum nu ma intereseaza altceva decat sa se faca fetita bine. Eu am doua fete si le-am vorbit deschis. Indiferent de situtatie, le-am spus sa imi zica tot”, a declarat mama copilei, potrivit adevarul.ro.

Pentru ca si-a recunoscut faptele, barbatul a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, si timp de trei ani dupa executarea pedepsei, barbatul nu are voie sa nu se apropie la o distanta mai mica de 100 de metri si sa nu comunice, sub nicio forma, cu fiica sa.

Mai mult, judecatorii au dispus si decaderea lui din drepturile parintesti si l-au obligat sa achite minorei abuzate suma de 50.000 de lei, cu titlul de daune morale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI