Constantin Zapan, bărbatul din Brașov, acuzat că a răpit și agresat două copile, a fost condamnat definitiv la 35 de ani de închisoare. Mai exact, în anul 2022 acesta le-ar fi supus pe surori la chinuri groaznice.

Ce sumă trebuie să plătească individul familiei victimelor?

Din cei 35 de ani de pedeapsă, individul va executa însă, numai 30 de ani de închisoare, deoarece aceasta este pedeapsa maximă prevăzută în legislația din România.

Constantin Zapan închisoare

Constantin Zapan are de ispășit o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Decizie de ultimă în cazul fraților Tate. Unde își vor petrece Crăciunul, după ce au aflat că mama lor este grav bolnavă: ”România și Anglia lucrează mână în mână”

De asemenea, Constantin Zapan trebuie să plătească victimelor sale cât un milion de lei, daune morale. În timpul anchetei, bărbatul a recunoscut că le-a violat în maşină, în parcări, pe cele două fete, cea de 12 ani fiind violată în repetate rânduri. Și mașina pe care bărbatul o deținea a fost confiscată de autorități.

Cine este Constantin Zapan?

În vârstă de 42 de ani, Constantin Zapan se afla pe lista agresorilor sexuali din România. El este din Prahova și se află în arest preventiv încă din data de 13 noiembrie 2022.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cele două surori, Gabriela, în vârstă de 12 ani şi Elena, în vârstă de 10 ani au fost luate de acasă, pe data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, din localitatea Vama Buzăului din judeţul Braşov.

Ele au plecat de acasă împreună cu Constantin Zapan, care era de altfel prieten cu iubitul mamei celor două minore. El i-ar cerut voie femeii să le ia pe fete la el acasă, acolo unde urma să facă un grătar.

Individul a primit un răspuns favorabil din partea mamei celor două tinere, încă cu o singură condiție, și anume să le aducă pe acestea înapoi acasă în jurul orei 21:00. Nimic din ceea ce a urmat nu a fost prevestit.

Constantin Zapan închisoare

El este Constantin Zapan, violatorul din Prahova.

[Sursa foto: Colaj Pro Tv & Pixabay]

Citește și: Motivul pentru care două educatoare au refuzat cadourile de la părinți, cu ocazia Sărbătorilor: “Noi nu suntem nespălate”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru că bărbatul nu s-a ținut de promisiune, îngrijorată, mama fetelor a mers direct la Poliţie, în ziua următoare, acolo unde a povestit tot ce s-a întâmplat.Polițiștii au activat imediat și sistemul Alertă Răpire Copil. În cele din urmă, Constantin Zapan a fost identificat în trafic pe DN 1B, la Valea Călugărească. 

Individul a fost eliberat din închisoare, în noiembrie 2020, însă odată la 3 luni de zile polițiștii trebuiau să meargă acasă la el pentru a-l verifica. Totodată, și el trebuia să meargă la poliție nu mai târziu de 3 luni pentru a raporta polițiștilor unde locuiește, din ce se întreține, unde lucrează și cu cine intră în contact.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si