Un grup de hoți dintr-o organizație infracțională, inclusiv un român de 38 de ani și doi complici ai săi, au comis patru furturi din magazine de bijuterii și antichități, în valoare totală de aproape 60.000 de euro. Potrivit acuzării, metoda preferată a grupului era furtul trucat de bijuterii.

Citește și: Noi detalii din dosarul în româncei care a ucis intenționat cu mașina un copil și pe mama! Judecătorii au dat verdictul

Primul jaf a fost comis pe data de 1 iunie 2021 la un anticar din Andräviertel, Salzburg. În următoarele trei săptămâni, grupul a comis alte trei furturi în Salzburg, Mistelbach și Wolfsberg. Obiectele furate au inclus ceasuri, bijuterii și o brățară de aur. Deși unul dintre hoți a fost arestat și a rămas în custodia închisorii Puch, ceilalți doi sunt încă în libertate.

Românul va petrece 1 an și 3 luni în spatele gratiilor pentru faptele comise

Potrivit documentului de acuzare, un bărbat care este tatăl a trei copii și care a avut mai multe condamnări anterioare în țara sa de origine, a recunoscut că a comis o infracțiune de furt comercial agravat în fața unui magistrat. Miercuri, bărbatul a apărut în fața Tribunalului Regional din Salzburg, asistat de avocatul său, Kurt Jelinek.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Legi mai blânde pentru consumatorii de canabis

Acesta a mărturisit că este vinovat și și-a exprimat regretul pentru faptele sale. Potrivit jurnaliștilor publicației Krone, bărbatul a primit o pedeapsă de 15 luni de închisoare cu suspendare pentru furt comercial agravat. Sentința este obligatorie și va fi aplicată bărbatului român cu suspendare.

Citește și: VIDEO- Unul din 4 copii români a avut cel puțin un părinte plecat la muncă în străinătate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si