Un bărbat din Ploiești, care în anul 2011 a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru că a violat o fetiță și a încercat să abuzeze sexual alte două, folosindu-se de formol pentru a le adormi și apoi a le agresa, a cerut eliberarea condiționată.

Este vorba despre Marius Costin Frumuzache, pedofilul condamnat pentru o faptă de viol și două tentative de viol și violare de domiciliu în anul 2011. 

Citește și: Un șef al Poliției Locale Iași a fost reținut, după ce ar fi violat o fetiță de 11 ani. El ar mai fi vândut un cal care nu-i aparținea

Decizia instanțelor judecătorești

Judecătoria Moreni a respins, joi, solicitarea acestuia, după ce și magistrații din Ploiești respinseseră anterior, o solicitare de eliberare a condamnatului înainte de termen.

„Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat F. M. C., în prezent deţinut în Penitenciarul Mărgineni. Menţine propunerea comisiei de liberări condiţionate de amânare la expirarea pedepsei în termen, respectiv la data de 14.02.2024.(...) Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Moreni.

În luna ianuarie, şi Judecătoria Ploieşti a respins cererea de liberare condiţionată formulată de Marius Frumuzache. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un tânăr este bănuit de tentativă de viol, după ce ar fi forțat o minoră să întrețină relații sexuale cu el

„Din cuprinsul caracterizării condamnatului, în ceea ce priveşte evaluarea pe domeniul de asistenţă socială, s-a reţinut că nu este cunoscut cu istoric infracţional, iar pe parcursul executării pedepsei a avut un comportamentul oscilant, întrucât a fost sancţionat disciplinar în repetate rânduri. În continuare, se constată că prin raportul nr......... din data de 14.12.2022, comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate a decis schimbarea regimului de executare a pedepsei în regim închis, întrucât a comis o abatere disciplinară gravă”, se arăta în documentele Judecătoriei Ploieşti atunci când judecătorii acestei instanţe au decis respingerea solicitării de eliberare condiţionată. 

Citește și: Un brașovean este acuzat de zoofilie, după ce a stat în spatele unei măgărițe. Cum ar fi fost surprinși cei doi, pe un câmp din comună

Cum acționa pedofilul

Conform documentelor, Frumuzache a bătut un deţinut. 

Marius Costin Frumuzache a fost condamnat în 2011, pe vremea când avea 34 de ani. El a primit 16 ani de detenție pentru viol și două tentative de viol, victimele sale fiind fetițe de 10 ani și locuind toate în cartierul Malu Roșu din Ploiești.

Citește și: „Jumătate din inima mea a murit cu tine” Cine este Raisa, fetița de doar 2 ani care a murit după ce a ajuns la spital?

Pedofilul avea un tipar după care acţiona: alegea fetiţe blonde, pe care le urmărea săptămâni întregi când ieşeau de la şcoală, pentru a se asigura că merg singure acasă şi că nici acolo nu le aşteaptă nimeni. El le punea la gură cârpe îmbibate cu formol, pentru a le adormi şi a le viola. Primele două victime au scăpat, în unul dintre cazuri violatorul speriindu-se de telefonul care a sunat în casa victimei. A treia fetiţă pe care a acostat-o a fost violată. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Poliția a făcut publice datele bărbatului abia după viol, chiar dacă la Poliție existau plângeri cu privire la tentativele anterioare de viol.

Citește și: O mamă din secta penticostală, acuzată că și-a ucis fiul prin înfometare în perioada de lockdown

Pedofilul a fost prins cu ajutorul unui pastor de la Biserica Baptistă Metanoia, căruia i-a mărturisit că el este autorul faptelor. La judecată, el a recunoscut infracţiunile pentru care a fost deferit justiţiei, cerând procedura simplificată, care i-a dat dreptul de a beneficia de o reducere cu o treime a limitelor pedepsei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si