Andrew Hadwin, în vârstă de 39 de ani, a fost condamnat în 18 ianuarie pentru că ar fi torturat, violat și înfometat copii împreună cu partenerul său de viață.  

Ministerul Justiției de la Londra a confirmat presei că pedofilul a fost găsit mort, joi 2 februarie, în celula sa din închisoarea HMP Durham.

Citește și: Un om de afaceri ucis de interlopi, înmormântat în picioare. Motivul este uluitor

O anchetă asupra circumstanțelor în care a survenit moartea deținutului detestat de o țară întreagă a fost declanșată de Ministerul Justiției, potrivit Mirror.co.uk.

Deținutul pedofil, mort după 14 zile de carceră 

Luna trecută, pe data de 18 ianuarie, bărbatul a fost arestat preventiv împreună cu partenera sa, Cheryl Pickles, în vârstă de 35 de ani.

Cei doi își așteptau sentința definitivă la tribunalul Teesside Crown Court pe 28 aprilie.  

Citește și: Femeie îngrozită după ce testul ei ADN s-a potrivit cu o crimă neelucidată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andrew Hadwin a fost acuzat și condamnat în primă instanță de viol și comportament abuziv asupra copiilor.

pedofil mort inchisoare

Cuplul sadic i-a forțat pe copii să stea nemâncați sau facă dușuri și băi fierbinți

[Sursa foto: Mirror.co.uk]

S-a dezvăluit că Hadwin și Cheryl Pickles au chinuit copiii forțându-i să caute mâncare în coșurile de gunoi de la supermarket sau i-au închis în dulapuri, printre multe alte incidente oribile.

Cuplul sadic i-a forțat pe copii să facă dușuri și băi fierbinți sau să stea în poziții dureroase și să-i privească pe adulți cum savurează mâncare comandată. Experții

medicali au mai arătat că copiii sufereau în mod regulat răni dureroase.

Condamnați după o anchetă de 4 ani a poliției

În ianuarie, Hadwin, din Fishburn, County Durham, a fost găsit vinovat de trei capete de acuzare de viol, șapte capete de acuzare pentru neglijență și unul pentru pervertirea cursului justiției. El a fost totuși achitat pentru acuzația de acte sexuale cu copii.

Partenera lui Hadwin a fost condamnată pentru cinci capete de acuzare de cruzime împotriva copiilor și unul pentru pervertirea cursului justiției.

Hadwin și Pickles au fost condamnați doar după o lungă anchetă a poliției care a început în 2018, când unul dintre copii a dezvăluit cu curaj ce i s-a întâmplat.

Ancheta a durat patru ani și a implicat peste 150 de martori. În timpul unui proces de șapte săptămâni la Teesside Crown Court, care s-a încheiat în ianuarie, cuplul a negat toate acuzațiile care le-au fost aduse.

Citește și: Pamela a fost ucisă cu sânge rece la doar 18 ani. Mama ei a purtat un tricou cu scena crimei în fața judecătorilor

Cuplul malefic le dădea copiilor să mănânce săpun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si