Joop Visscher, ucigașul pedofil care și-a pus capăt zilelor după ce a aflat că polițistii sunt pe urmele lui, era un mare împătimit al petrecerilor și al festivalurilor cu muzică electronică. Olandezul a avut și un cont pe site-ul soundcloud sub pseudonimul dj0ppa, în care și-a expus câteva dintre creațiile proprii.

Prima piesă compusă de Joop și postată online se numește ”Hey, you blocked me on Facebook, and now you’re going to die” (Hei, m-ai blocat pe Facebook, iar acum urmează să mori”.

Piesa are doar 16 secunde și începe cu un sunet de telefon și o bătaie puternică în ușă. Apoi se aude zgomotul unei ferestre spart și o voce de femeie care își anunță victima că urmează să moară.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Olandezul pedofil a stat de vorbă cu polițiștii înainte de a se sinucide! Ce le-a spus oamenilor legii

Citeste si: Imagini cu olandezul suspect de crimă părăsind România. Cum arăta cu două zile înainte să se sinucidă

Citeste si: Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! Johannes V. a mai fost de cel puțin 4 ori în România

Olandezul avea deja probleme cu justiția când a compus piesa

Melodia a fost creată de Visscher în urmă cu 7 ani, când olandezul avea deja probleme cu justiția din cauza unor infrațiuni sexuale. Fosta iubită a lui Joop a povestit în presa olandeză că în urmă cu câțiva ani a aflat chiar de la acesta de trecutul infracțional al acestuia, după ce bărbatul i-a mărturisit ce a făcut la solicitarea ofițerului care îl supraveghea.

Cum femeia avea o fetiță dintr-o relație anterioară, a pus capăt relației la scurtă vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si