Close sidebar
Close sidebar

Pele a ajuns de urgență la spital. Cât de gravă este starea legendarului fotbalist

Mii de fani din lumea fotbalului stau cu sufletul la gură, după ce legendarul fotbalist Pele a fost internat, miercuri de urgență, la un spital din Sao Paulo. Cu toate că fiica brazilianului a dat asigurări că "nu este vorba de o urgenţă", medicii au confirmat mai apoi, că este vorba despre o "infecţie respiratorie", zvonurile cu privire la un scenariu mult mai grav circulă deja în presa din întreaga lume. 

Alexandra Costea,

Pele a ajuns de urgență la spital. Cât de gravă este starea legendarului fotbalist

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pele a ajuns de urgență la spital. Cu această veste neagră s-au trezit miercuri mii de fani din lumea fotbalului. S-au gândit imediat la ce era mai rău și asta pentru că, începând de anul trecut, marele fotbalist primea tratament pentru o boală cruntă cu care fusese diagnosticat: cancer la colon.

Citește și: Cum s-a dezvoltat Rapid București de la venirea lui Dan Șucu. Noul finanțator a investit deja aproximativ 10 milioane de euro în două baze sportive

Pe numele său real Edson Arantes do Nascimento, Pele, în vârstă de 82 de ani, nu s-ar afla însă în stare gravă. Asta a transmis fiica acestuia, Kely Nascimento, iar vestea este confirmată medicii unităţii medicale din Sao Paulo, care au informat că acesta suferă de o "infecţie respiratorie".

Starul brazilian ar avea probleme de sănătate mult mai grave

Conform jurnaliștilor de la  The Guardian, fostul fotbalist este tratat cu antibiotice şi reacţionează adecvat la tratament.  “Pacientul, care rămâne într-un salon normal, este în stare stabilă, cu o îmbunătăţire generală a stării sale de sănătate”, se precizează într-un comunicat al spitalului din Sao Paulo. Pele va rămâne internat pentru încă câteva zile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Tragedie în lumea sportului: Ciclistul Davide Rebellin a fost lovit de un camion în timp ce se antrena

Pe de altă parte, jurnaliștii din Brazilia scrie despre un scenariu mai puţin optimist decât cel care reiese din anunţul oficial al specialiștilor. Starul brazilian în vârstă de 82 de ani nu ar mai răspunde la chimioterapie, fiind mutat la   "îngrijiri paliative", au transmis jurnaliştii brazilieni, potrivit  news.ro. Astfel, legenda fotbalului mondial ar fi spus adio testelor şi tratamentelor invazive. 

Îngrijirile paliative sunt destinate pacienţilor cu boli sau afecţiuni care pot pune viaţa în pericol, în special spre sfârşitul vieţii.

Citește și: Japonia, campioana inimilor noastre la Mondialul din Qatar. Cum reușesc japonezii să impresioneze o lume întreagă, o dată la 4 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI