Fostul fotbalis t a apărut în stare de confuzie la spital fiind însoțit de soție. Acesta a ajuns din nou la spitalul Sao Paulo cu tumefacție generalizată și insuficiență cardiacă decompensată. 

Informațiile au fost difuzate inițial de Espn și confirmate ulterior de Globo și potrivit acestora spitalizarea fostului fotbalist nu a fost planificată. Pelé a ajuns la spital după ce în anumite părți ale corpului a prezentat umflături. 

Pelé a ajuns din nou la spital

Când a ajuns la spital, personalul medical care s-a ocupat de Pelé a confirmat edemul care s-a produs și „insuficiența cardiacă decompensată”.

Mai mult chimioterapia pe care a făcut-o în ultimele luni nu a dat niciun răspuns pentru tumorile din diferitele părți ale corpului ale fostului mare fotbalist.

Citește și: Tragedie în lumea sportului: Ciclistul Davide Rebellin a fost lovit de un camion în timp ce se antrena

După ce a intrat în spital, Pelé a fost descris ca fiind foarte agitat, a fost diagnosticat și cu confuzie mentală, scrie Mediafax. 

Brazilia, acuzată că spionează cu drone echipa Serbiei înainte de meciul de foc de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Meci de foc, joi seara de la ora 21.00, la Cupa Mondială din Qatar 2022. "Brazilienii" Europei de Est, cum sunt denumiți fotbaliștii sârbi, vor juca împotriva Braziliei lui Neymar, în primul meci din grupa G.

Antrenorul Serbiei Dragan Stojkovic  a respins zvonurile conform cărora Brazilia ar spiona sesiunile de antrenament ale echipei sale de la  Cupa Mondială din Qatar,  folosind o dronă.

Antrenorul Serbiei a precizat că  superputerea fotbalului din America de Sud  nu va câștiga nimic din filmarea antrenamentelor Serbiei de la  Cupa Mondială.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Înainte de meciul de azi de la  Cupa Mondială, Brazilia și Serbia s-au antrenat la unitățile de antrenament ale Al Arabi SC din Doha, Qatar, cu bazele ambelor echipe situate de cealaltă parte a drumului.

Citește și: Sfatul lui Rafael Nadal pentru Messi după șocul de la Cupa Mondiala din Qatar 2022

"Nu cred că ne-au urmărit, cine suntem noi ca ei să ne spioneze? Ei sunt o superputere a fotbalului", a spus Stojkovic înaintea deschiderii grupei G de pe stadionul Lusail din Qatar.

"Cred că este dezinformare. Și chiar dacă ar fi fost o dronă, nu știu ce ar fi văzut, nimic special",  a glumit el, potrivit Reuters.

Brazilia, favorita la Cupa Mondială, are la dispoziție o serie de talente în atac, dar Stojkovic a spus că nu se va teme de provocarea de a-i înfrunta pe campionii mondiali.

Brazilia va juca cu 4 atacanți împotriva Serbiei  

Pentru meciul cu Serbia de la Cupa Mondială din Qatar, antrenorul Braziliei, Tite, și-a strâns echipa cu nouă atacanți conduși de Neymar.

Liderul atacului brazilian îl poate depăși pe Pele în calitate de cel mai bun marcator al țării dacă marchează încă trei goluri pentru a le adăuga la numărul său de 75.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Vor juca patru atacanți împotriva Serbiei? Atunci ne-au terminat... Dar va juca cineva în apărare?"  a glumit Stojkovic.

Citește și: Ce șanse are echipa din Qatar să facă istorie la Cupa Mondială. Emirul Tanim are un as în mânecă

"Brazilia este o echipă grozavă, una dintre cele mai bune din lume. Pentru mine, ei au o generație de aur în acest moment și mă aștept la un meci foarte dificil... Jocul începe la 0-0, avem șansa de a câștiga și nu ne este frică de nimeni, nici măcar de Brazilia", a mai spus el.

"Avem jucători mai maturi, încrezători, cu experiența de a juca într-o Cupă Mondială. Este o nouă provocare", a mai spus antrenorul Serbiei.

Citește și: Sport- Chindia- Craiova 1-1


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si