Close sidebar
Close sidebar

Pelerinajul de la Iași, mină de aur pentru o femeie. Suma pe care a făcut-o Alina în fiecare zi după ce a reciclat sticlele lăsate în urmă de credincioși

Femeia, care îl crește singură pe fiul ei în vârstă de 12 ani, a strâns mii de sticle goale în zilele de pelerinaj.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pentru o femeie greu încercată din Iași, zilele de pelerinaj din oraș au fost o adevărată minune. O mulțime de pelerini au venit încă de la începutul lunii să se închine la moaștele Sfintei Parascheva. Pentru că în urma lor au rămas foarte multe PET-uri, sticle și doze goale, Alina le-a adunat și le-a dus la reciclat.

Femeia face totul pentru a avea bani să-și crească copilul. Din data de 8 octombrie, aceasta a adunat peste 300 de PET-uri în fiecare zi de pelerinaj.

Citește și: Reciclarea sticlelor, o modalitate de a trăi pentru unii. Ireal câți banii câștigă cei care adună ambalaje: ”Așa îmi plătesc chiria, întreținerea”

Citeste si: Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția- kanald.ro

Citeste si: Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei- wowbiz.ro

Citeste si: Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate- antena3.ro

[Sursa foto: Unsplash]

Câți bani a obținut femeia din PET-uri după pelerinajul de la Iași

După ce a dus mii de PET-uri la reciclat pentru a obține garanția de 50 de bani, femeia a reușit să obțină între 150 și 180 de lei pe zi. Astfel a putut să îi pună mâncare pe masă copilului ei. Femeia de 37 de ani a mărturisit că e singură de câțiva ani. Chiar dacă muncește, pentru că are doar patru clase Alina are doar locuri de muncă temporare, unde se oferă salarii mici.

„Vin la coada de la Sfânta Parascheva și adun sticle, doze, ce se poate returna pentru cei 50 de bani. Am nevoie de bani ca să îmi îngrijesc copilul, deoarece sunt singură. Este greu, nu am ce să zic, dar trebuie să pun ceva de mâncare pe masă.

Băiatul meu are 12 ani, este la școală, am doar eu grijă de el, nu mai am pe nimeni, însă ne-am învățat așa, să ne descurcăm, și sunt sigură că odată ce va crește, își va ajuta mama.

Vreau ca el să aibă ce mânca, să poată merge la școală, să nu fie ca mine, cu 4 clase”, a declarat Alina, pentru BZI

Citește și: VIDEO "Toate zoaiele alea au curs aici!"- Aparatele de reciclare din magazine, un adevărat focar de infecție

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI