Close sidebar
Close sidebar

Penitenciarul din Romania in care sunt conditii de lux. Cum traiesc milionarii infractori de la Gaesti

Chiar daca Romania este cunoscuta pentru conditiile de detentie vitrege, exista cativa detinuti care se bucura de privilegii majore in Romania.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este vorba despre infractorii cazati in corpul E.1 al Penitenciarului de la Gaesti, din Dambovita.

Vladimir a stat anul trecut cateva luni in puscaria din Dambovita, in aceeasi perioada in care era cazat acolo si Ioan Niculae, considerat unul dintre cei mai bogati romani, averea sa fiind evaluata in anii precedenti de revistele economice si la peste un miliard de euro. Mai trebuie amintit ca inchisoarea este una destinata detinutilor repartizati in regimul deschis, cel mai usor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

“Acolo e pension practic, eu am fost mutat doua luni acolo. A fost norocul meu. Am stat intr-o celula cu inca doi colegi, iar la un moment dat a aparut si al patrulea. Mancarea buna, curatenie. Gardienii imi vorbeau frumos. Usile nu se inchideau la celule, doar pe culoare”, ne povesteste parca cu regret Vladimir, inconjurat de doi copii mici, cu muci la nas, atunci cand l-am intalnit intr-o comuna din judetul Dambovita.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI