Administraţia Naţională a Penitenciarelor face verificări după ce un deţinut de la Penitenciarul Rahova, cu suspiciune de coronavirus, s-a aflat în sala de judecată joi,la Tribunalul Bucureşti, ceea ce a determinat suspendarea temporară a activităţii instanţei.

Bărbatul s-a aflat joi în sala de judecată, deşi în cursul dimineţii cazul său fusese deja judecat în lipsă tocmai pentru că la dosarul său se afla un document medical referitor la suspiciunea de coronavirus, iar în timpul şedinţei a afirmat că se simte rău.

Citeste si: Poșta Română a decis să nu mai livreze pensiile și alocațiile suspecților de infecție cu coronavirus

penitenciarul rahova coronavirus detinut
penitenciarul rahova coronavirus detinut

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor transmite că a luat act de incidentul înregistrat la sediul Tribunalului Bucureşti, fiind dispuse verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, legat de gestionarea cazului, conform news.ro.

Citeste si: Cetăţean italian de 71 de ani, găsit mort în locuinţa sa din Alexandria

În baza concluziilor, va fi întocmit şi înaintat un raport ministrului justiţiei, conform dispoziţiei acestuia, cu detalierea aspectelor constatate.

penitenciarul rahova coronavirus detinut
penitenciarul rahova coronavirus detinut


”Cu privire la deţinutul implicat, a fost dispusă măsura prezentării acestuia, de îndată, la sediul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, în vederea efectuării examenelor medicale de specialitate, declaraţiile deţinutului fiind contradictorii în ceea ce priveşte eventualitatea unei infectări cu COVID-19”, anunţă ANP.

Citeste si: Raed Arafat, primele declarații după ce a fost confirmat al șaselea caz de coronavirus din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si