Cunoscut de o țară întreagă drept „Monstrul din Caracal”, Gheorghe Dincă ispășește în momentul de față condamnarea de 30 de ani de închisoare pe care a primit-o în anul 2019, pentru ceea ce le-a făcut Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Chiar dacă sunt șanse foarte mari să își petreacă restul vieții în spatele gratiilor, Gheorghe Dincă primește în continuare pensie din partea statului român.

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu, gheorghe dinca pensie

Gheorghe Dincă

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Gheorghe Dincă primește o pensie lunară în valoare de 1000 de lei, pentru anii de activitate pe care i-a muncit înainte de anul 2019. Totuși, în buzunarul lui Dincă intră doar 700 din cei 1000 de lei, pentru că statul i-a pus poprire pe 30% dintre venituri. Statul a apelat la această metodă pentru că Gheorghe Dincă nu ar fi putut achita despăgubirile în valoare de 600.000 de euro pe care le-a stabilit instanța pentru familiile celor două tinere ucise de „Monstrul din Caracal”. 

Citește și: O fetiță în vârstă de 3 ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină de spălat. Părinții ei o căutau disperați de câteva ore bune

Ce meserie avea Gheorghe Dincă? A lucrat peste 50 de ani înainte de a ajunge după gratii

Gheorghe Dincă are o vechime de 51 de ani în câmpul muncii. La vârsta de 42 de ani, acesta era șef de secție la o fabrică.

Chiar dacă vechimea este destul de mare, Gheorghe Dincă are o pensie destul de mică pentru că a preferat să lucreze mai mult la negru decât cu contract, pentru a avea mai mulți bani la acel moment, notează Impact.

Aflat în închisoare, Gheorghe Dincă nu poate face oricum prea multe cu banii din pensie, însă se pare că ia anumite produse care îi sunt necesare, printre care cartele telefonice, mai spune sursa citată.

Citește și: Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit! Ce a făcut, de fapt, monstrul din Caracal cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

gheorghe dinca, luiza melencu, alexandra macesanu, gheorghe dinca pensie

Dincă are poprire pe o parte din pensie. 

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si