Liberalii au transmis că angajamentul PNL a fost îndeplinit la votul din Parlament pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. „Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii şi beneficii preferenţiale”, a adăugat sursa citată.

Citeste si: Pensii 2021. Ce persoane pot ieși la pensie anul acesta

Ce au transmis oficialii

„Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Angajamentul PNL a fost îndeplinit azi la votul din plenul Parlamentului. Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii şi beneficii preferenţiale.

Citeste si: Proiectul bugetului pentru anul 2021 a fost publicat. Ce fonduri au fost alocate

pensii speciale anulate pentru parlamentari
PNL - despre pensiile speciale.[Sursa foto: google]


- Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Guvernul Cîțu, schimbări majore în perioada următoare! Vor exista tăieri pe toate planurile

- PNL a fost singura forţă politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desfiinţarea pensiilor speciale ale deputaţilor şi senatorilor, care a fost blocat, intenţionat, de actuala conducere a PSD.

Citeste si: Se taie pensiile în România! Românii vor primi mai puțini bani

- Dacă PSD ar fi deţinut majoritatea parlamentară şi acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menţinerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afişează astăzi.

- Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reuşit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voinţa cetăţenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare”, arată o postare de miercuri pe pagina de Facebook a PNL.

Citeste si: Guvernul Cîțu adoptă pachetul de austeritate. Pensiile, înghețate până în anul 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si