Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Pensiile de lux scapă de impozitare

Impozitarea cu 85 la sută a pensiilor speciale încalcă legea supremă, au decis judecătorii constituționali! Asta înseamnă că politicienii, magistrații și restul celor care primesc venituri pentru care nu au contribuit la sistemul public își freacă mâinile de bucurie: vor încasa în continuare pensiile de lux.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Politicienii au promis ba anularea, ba impozitarea pensiilor speciale. Până la urmă, parlamentul a votat impozitarea cu 85 la sută a acelor pensii necontributive care depășesc valoarea de 7.000 de lei.

Noi decizii pentru deținătorii pensiilor de lux

Sub acest prag, impozitul era de numai 10 la sută. Era pentru că judecătorii CCR au decis că această lege este neconstituțională! Cea mai mare pensie specială din România este de 77 de mii de lei.

Citeste si: Iohannis a decis! Se iese mai devreme la pensie. Iată condițiile pe care trebuie să le îndeplinești

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Citeste si: Care sunt condițiile puse de USR PLUS pentru un guvern cu PNL

Adică aproape 16 mii de euro, lună de lună. Demnitari, militari, diplomați și magistrați primesc venituri pentru care nu au contribuit la bugetul de stat.

Acum se așteaptă motivarea deciziei CCR și în parlament ar putea fi găsită altă soluție.

Una care să îi mulţumească pe politicieni, dar și pe judecătorii constituționali, care sunt și ei pe lista beneficiarilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI