Un pensionar din Cluj a fost prins la furat de înghețată. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere cum ia produsul din lada de înghețată, apoi pleacă fără a plăti. Vânzătoarele au mărturisit că l-au prins în fapt, dar pensionarul revine, pentru că s-ar afla în depresie, potrivit informațiilor transmise de zcj.ro.

Pensionar prins la furat de înghețată

Un bărbat, posibil pensionar, a fost prins la furat de înghețată, dintr-un magazin din Cluj.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat cum ajunge la înghețată, alege produsul dorit și părăsește incinta magazinului fără a plăti.

Unul dintre angajații magazinului au declarat că bărbatul a fost prins, dar continuă să vină, pe o anumită tură. Pentru a-și justifica fapta, bărbatul a declarat că se află în depresie.

Citește și: Un copil a fost prins la volan de polițiști după ce a condus ilegal, la Turnu Măgurele. Familia minorului a agresat verbal și fizic autoritățile

"L-au prins fetele odată și a zis ca este în depresie, pe tura fetei care l-a prins nu a mai venit, vine pe cealaltă! Dar dacă avem aici cunoștințe comune să îi spuneți că a uitat să plătească! Doar şi-a verificat banii", a declarat angajatul magazinului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Filmarea cu bărbatul care fură înghețată a fost postată pe un grup de Facebook al comunității. În comentarii, oamenii s-au împărțit în două tabere. În timp ce unii îi acordă pensionarului prezumția de nevinovăție, găsindu-i motive pentru care ar fi putut recurge la gestul de a fura înghețată, alții îl condamnă.

Dar să spunem că mulți seniori din zilele noastre ar dori, ar pofti măcar la o simbolică înghețată şi ori nu şi-o permit după o viață de muncă cinstită... ori nu şi-o cumpără, pentru că leuții ăia fie ei şi puțini, dar puși langă alții puțini și alții puțini ar cumăpăra 2 pîini sau ar fi completare la o factură. Nu mai fiți așa răi și dați cu pietre din prima. Nu judecați întotdeauna doar după ce se vede (chiar dacă fapta, sigur că e condamnabilă și în mare măsură am avea dreptate)! V-ați gandit oare ca o poate duce la un nepot, dar nu și-a permis-o și nu-l lasă sufletul să meargă cu mâna goală. Sau poate chiar la "băbuța" lui să-i facă o minusculă bucurie, că poate nu se poate zi de zi și ceas de ceas să vorbim doar despre cheltuieli, facturi, neajunsuri. (...) Fiți buni...dar drepți, a scris o persoană care îi ia apărarea bărbatului.

"Om în toată firea, după vârstă, poate are şi nepoţi acasă... Frumos exemplu... Nicio jenă, nicio treabă nu are... Te doare mintea", este un comentariu care îl condamnă pe bărbat.

"Auuu! Faină treabă. Încă nu a fost reţinut?", este un comentariu care îl condamnă pe bărbat.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Cine este, de fapt, Șacalul, suspectul principal în cazul crimelor de la Constanța? Bărbatul este cunoscut pentru problemele cu poliția

Printre comentarii, se regăsește și mesajul unei vânzătoare de la magazinul cu pricina. Aceasta a declarat că bărbatul ar avea bani, cu care cumpără alcool. Femeia susține că, dacă are bani pentru băutură, cu siguranță are și pentru o înghețată.

"Domnul, seniorul sau cum vreți să îi spuneți nu a făcut asta prima dată și este client care de obicei cumpără alcool, așteaptă să mai intre cineva merge la vitrina de înghețată o ia şi pleacă! Aşa că dacă ai bănuții pt alcool cu siguranță ai bănuții și pt o înghețata la nepoți!", a scris vânzătoarea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si