Dalidis Tomita, in varsta de 65 de ani, povesteste ca fiul sau, stabilit de ani de zile in Suedia, a fost cel care a vrut sa investeasca pentru a moderniza casa scarii blocului in care a trait o mare parte din viata, pentru ca-i era rusine sa vina cu prietenii din strainatate acasa. 

Citeste si: Revoltator. Ce a facut Episcopul Husilor la cateva ore dupa ce si-a inmormantat mama. Este cea mai grava acuzatie adusa pana acum

Astfel, acesta a pus la dispozitia mamei sale banii necesari pentru a schimba usa de la intrarea in bloc cu una din tamplarie PVC, dar si pe cea de la uscatoria folosita de toti locatari. De asemenea, familia Tomita va mai schimba si fereastra de la uscatorie cu una cu geam termopan si va zugravi toata scara, relateaza Adevarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cea mai mare parte a locatarilor ii condamna pe cei

care au reclamat-o pe vecina lor. „Este o mare cretinatate. Mai multe nu am de comentat“, a spus unul dintre vecini, iar „E normal ca e ceva anormal, dar fiecare face atat cat il duce cerebelul. Nu era o ora tarzie la  care se lucra. Nu este posibil asa ceva“, a spus Vasile, un alt vecin al femeii.

Citeste mai multe AICI.

Foto: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si