Close sidebar
Close sidebar

Pensionara care a reparat casa scarii din banii ei, reclamata la politie de vecinii deranjati de zgomot

O pensionara din municipiul Targu Jiu care a investit banii familiei pentru a face o serie de renovari in blocul in care locuieste in folosul tuturor locatarilor a fost amendata de Politia Locala, dupa ce unii vecini au reclamat ca lucratorii fac zgomot. Un echipaj de la politia locala a sosit la fata locului si i-a aplicat femeii o sanctiune contraventionala de 200 de lei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dalidis Tomita, in varsta de 65 de ani, povesteste ca fiul sau, stabilit de ani de zile in Suedia, a fost cel care a vrut sa investeasca pentru a moderniza casa scarii blocului in care a trait o mare parte din viata, pentru ca-i era rusine sa vina cu prietenii din strainatate acasa. 

Astfel, acesta a pus la dispozitia mamei sale banii necesari pentru a schimba usa de la intrarea in bloc cu una din tamplarie PVC, dar si pe cea de la uscatoria folosita de toti locatari. De asemenea, familia Tomita va mai schimba si fereastra de la uscatorie cu una cu geam termopan si va zugravi toata scara, relateaza Adevarul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cea mai mare parte a locatarilor ii condamna pe cei care au reclamat-o pe vecina lor. „Este o mare cretinatate. Mai multe nu am de comentat“, a spus unul dintre vecini, iar „E normal ca e ceva anormal, dar fiecare face atat cat il duce cerebelul. Nu era o ora tarzie la  care se lucra. Nu este posibil asa ceva“, a spus Vasile, un alt vecin al femeii.

Citeste mai multe AICI.

Foto: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI