Close sidebar
Close sidebar

Pensionari snopiti in bataie, in timpul slujbei de la o biserica din Maramures

Pensionari batuti intr-o biserica din Maramures, chiar in timpul liturghiei. Batranii au fost snopiti in bataie de un tanar de 18 ani, care s-a napustit asupra lor din senin. ingrozit cand a vazut violentele din lacasul de cult, preotul a oprit slujba si a sunat la 112. Atat femeia, cat si barbatul au fost transportati de urgenta la spitalul din Baia Mare. intre timp, agresorul a fost prins de politisti.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul socant a avut loc la biserica ortodoxa din localitatea Sieni, chiar in timpul slujbei de duminica. Potrivit vasiledale.ro, un tanar a inceput sa loveasca o femeie, in varsta de 65 de ani, care participa la liturghie.

In ajutorul enoriasei a sarit un barbat, in varsta de 75 de ani, care canta in corul bisericii. Batranul n-a reusit sa-l opreasca pe agresor, care l-a aplicat zeci de lovituri. Individul, in varsta de 18 ani, i-a lovit pe toti cei aflati in calea sa si s-a facut nevazut, dupa ce a luat „cutia milei”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi batrani au fost batuti cu salbaticie, sub privirile neputincioase ale oamenilor care erau in biserica. Speriat, preotul a oprit serviciul religios si a sunat la 112.
O ambulanta a sosit de urgenta la fata locului. Victimele au fost transportate in stare grava la spitalul „Constantin Opris” din Baia Mare. Potrivit medicilor, pensionarul in varsta de 75 de ani este in stare grava.

Agresorul, un tanar din localitatea Chiuzbaia, a fost prins de politisti.

Individul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate probe pentru a se stabili daca a consumat substante interzise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI