Close sidebar
Close sidebar

Pentru ce se roaga o batrana de 88 de ani la Manastirea Dervent. Lucrul asta e atat de marunt, dar vorbele ei sunt atat de dureroase

Abia dacă se poate mişca, de la brâu în jos, dar a venit cu ultimele puteri să se roage, la Mănăstirea Dervent, de sarbătoarea Înălţării Sfintei Cruci. Este povestea emoţionantă a unei bătrâne de 88 de ani, din Constanţa, care a rămas singură pe lume, după ce i-a murit soţul. Ce eforturi uriaşe a făcut femeia ca să sărute, crucea sfântă, vedeţi chiar acum. ##VIDEO23835##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicio durere trupeasca n-o poate opri pe bunica Petria sa atinga crucea despre care se spune ca face miracole. Sarmana batrana e operata la ambele picioare, dar strange din dinti in fata destinului nemilos si se roaga. Dar nu pentru o minune.

„Doamne, iarta-mi pacatele, sa am un sfarsit bun, Doamne. N-am decat pe Dumnezeu...pe nimeni.. sotul imi este mort”.

Biata femeie traieste dintr-o pensie si din ajutorul primariei Constanta. La Dervent a ajuns astazi cu ajutorul unor cunoscuti si tot din bunavointa semenilor a primit si de-ale gurii: „Mi-a dat niste struguri si o paine ca imi venea rau de foame”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Credinta ii e alinare si barbatului din imagine. Ii este rusine sa cerseasca si varsa lacrimi ori de cate ori cineva ii pune in mana bani.

La manastirea Dervent, unde astazi Inaltpreasfintia Sa Teodosie a oficiat Sfanta Liturghie, exista doua cruci despre care preotii spun ca ar fi facatoare de minuni.

Atat de faimoase au ajuns crucile, incat o enoriasa a stat la coada.... sa le pozeze! Iata si motivul: „Sa o pun pe Facebook, sa o mai transmit si la altii, pentru sarbatoarea asta”.

De aceasta sarbatoare a Inaltarii Sfintei Cruci, enoriasii tin post pentru a le fi amintite astfel patimile, rastignirea si moartea pe cruce a Mantuitorului Iisus Hristos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI