Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naționalei de tineret, s-a aruncat ieri în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. În ciuda celor peste 100 de fracturi, Mihai Nicușor a supraviețuit, fiind operat în această dimineață la spitalul din localitate.

Tentativa de sinucidere a lui Mihai ar fi pornit de la o ceartă la telefon cu soția, care i-a spus că vrea să divorțeze.

Mihai este căsătorit cu Vera, de meserie hairstylist la un salon din Drobeta Turnu Severin, cei doi având împreună un copil.

Vera nu mai are nici o fotografie cu soțul ei, Mihai Rădoi, pe contul de Facebook 

Dacă pe contul lui de Facebook fratele lui Rădoi mai păstrase câteva fotografii împreună cu soția, Vera nu mai avea pe contul de socializare decât fotografii cu ea și cu băiatul lor. La spital, mai multe rude îl veghează pe Mihai Nicușor Rădoi, fratele mai mic al celebrului Mirel Rădoi, fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si