Close sidebar
Close sidebar

Pentru ea ar fi încercat să se sinucidă fratele lui Mirel Rădoi! Vera este hairstylist FOTO

Mihai Nicușor Rădoi, fratele fostului fotbalist, s-a aruncat ieri de la etajul 4 al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naționalei de tineret, s-a aruncat ieri în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia în Drobeta Turnu Severin. În ciuda celor peste 100 de fracturi, Mihai Nicușor a supraviețuit, fiind operat în această dimineață la spitalul din localitate.

Tentativa de sinucidere a lui Mihai ar fi pornit de la o ceartă la telefon cu soția, care i-a spus că vrea să divorțeze. Mihai este căsătorit cu Vera, de meserie hairstylist la un salon din Drobeta Turnu Severin, cei doi având împreună un copil.

Vera nu mai are nici o fotografie cu soțul ei, Mihai Rădoi, pe contul de Facebook 

Dacă pe contul lui de Facebook fratele lui Rădoi mai păstrase câteva fotografii împreună cu soția, Vera nu mai avea pe contul de socializare decât fotografii cu ea și cu băiatul lor.

La spital, mai multe rude îl veghează pe Mihai Nicușor Rădoi, fratele mai mic al celebrului Mirel Rădoi, fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI