Intre 1 si 30 iulie, festivalul aduce la Bucuresti sute de artisti internationali si peste 40 de spectacole din Franta, Columbia, Italia, Germania, Olanda, Austria, Spania si Romania.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, in fiecare weekend din iulie, de vinerea pana duminica, de la ora 19.00, spectacolele vor avea loc in urmatoarele zone din Capitala: Piata George Enescu, Piata Revoluţiei, Parcul Kretulescu, Calea Victoriei, Piateta Odeon, Piata Universitatii, Piata Constitutiei, Parcul Unirii, Bulevardul Unirii si Centrul Istoric.
Astfel, in timpul zilei, strazile vor fi impanzite de spectacole itinerante ale artistilor pe catalige, performance-uri participative, spectacole de magie si street dance, statui vivante, personaje supradimensionate, dans si muzica. Reprezentatiile de seara anima peisajul bucurestean cu acrobati care danseaza pe calcane luminate de proiectii 2D sau suspendati deasupra oraşului, cu spectacole de lumina, jonglerii cu focul, personaje gigantice luminoase, reprezentatii de tango, atmosfera de cabaret si costume spectaculoase. 



Deschiderea Festivalului International de Teatru de Strada Bucuresti va avea  loc smabata, 1 iulie, incepand cu ora 18.00 si va fi marcat prin trei momente spectaculoase semnate de companii internationale de teatru urban.

Primul spectacol va avea loc in parcul Unirii si va consta in reprezentatii ale unor artisti pe catalige, mascote si acrobati pe cabluri elastice. Pentru al doilea moment al serii, "creaturi" cyborg gigantice, acrobati, artisti in costume spectaculoase si  muzicieni ii invita pe trecatori sa se alature paradei care porneste din Parcul Unirii de la ora 19.00 si ajunge in Piata Constiutiei. Punctul culminant al serii incepe de la ora 22.00,
in Piata Constitutiei, care devine, pentru doua ore, scena unor spectacole de exceptie. Producţia italiana OSA va incanta publicul cu o alegorie de dans, muzica si culoare, pusa in scena de artisti suspendati de o piramida inalta de 20 de metri. Spectacolul francez Microcosmos aduce in mijlocul multimii personaje gigant, populate de muzicieni şi acrobati. Seara se incheie cu spectacolul artistilor Carillon, care transforma Piata Constitutiei intr-un decor fantastic de proiectii de lumini, efecte speciale, dansuri acrobatice si numere de circ.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si