Poza este alb-negru și a fost realizată de fotograful Antony Armstrong-Jones în primii ani ai domniei care a durat 70 de ani. Armstrong-Jones, care a murit în 2017, a fost căsătorit cu sora reginei Elisabeta, Prinţesa Margaret, între anii 1960 şi 1978.

Prima dată când suverana apare în fotografie pe coperta revistei

Deși anterior au fost publicate aici ilustraţii care au marcat căsătoria ei cu Prinţul Phillip în 1947 şi Jubileul de Argint din 1977, acum este pentru prima oară când suverana apare în fotografie pe coperta revistei.

Vogue aduce un omagiu special Majestăţii Sale Regina, privind în urmă la propria sa relaţie unică cu Monarhul în timpul celor şaptezeci de ani petrecuţi pe tron ”, a transmis revista într-un comunicat.

Citeste si: Dorel Vișan, unul dintre cei mai mari actori români, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numărul va fi lansat spre vânzare din 29 martie. Acesta prezintă un al doilea cover care o înfăţişează pe actriţa din „The Queen’s Gambit” Anya Taylor-Joy, purtând o replică a Diademei de stat George IV.

Cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta, care împlineşte 96 de ani în aprilie, şi-a marcat Jubileul de Platină în februarie.

Citeste si: Joe Biden, vizită în Polonia, la doi pași de granița cu Ucraina

Guvernul plănuieşte patru zile de evenimente în onoarea sa în perioada 2-5 iunie.

Despre Revista Vogue

Vogue este o revistă americană de modă înființată în anul 1892. Este deținută de compania media Condé Nast Publications, care deține de asemenea și revista Vanity Fair.

Revista Vogue a avut un tiraj mediu de 1.287.561 exemplare în Statele Unite în anul 2007 și continuă să fie printre cele mai citite reviste din toate timpurile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si