Polițiștii din județul Mehedinți şi jandarmii au făcut o percheziție la locuința unui bărbat care a vândut o mașină prezentând acte false care atestau că autoturismul a fost scos din evidențele fiscale ale Primăriei din comuna Hinova. Acesta a fost reţinut 24 de ore.

Citește și: Povestea incredibilă a unui român! Un bucureștean a rămas dator la fiscul german cu 180.000 de euro, după ce i s-a furat identitatea

Percheziția a avut loc în cursul zilei de marți.

Ce au transmis autoritățile

„La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliţie Rurală Şimian, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi al poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Hinova, bănuit de săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătura privată. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri folosite la comiterea infracţiunii, precum şi două contracte de înstrăinare/dobândire a unui mijloc de transport, contracte falsificate prin aplicarea de ştampile şi semnături, care atestau scoaterea autovehiculului din evidenţele fiscale ale unei instituţii publice”, transmite IPJ Mehedinţi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Doi bărbați au fost călcați cu mașina de o șoferiță

Practic, bărbatul a prezentat cumpărătorului maşinii acte false care păreau emise de Primăria Hinova şi care atestau că autoturismul a fost scos din evidenţele fiscale.

Citește și: Un bărbat a ajuns la psihiatrie, după ce a făcut baie într-o fântână arteziană din Timișoara

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive, mai precizează IPJ Mehedinţi.

Cercetările sunt continuate pentru fals în înscrisuri sub semnătura privată în formă continuată.

Citește și: Prima reacție a Poliției, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore. Ce urmează să se întâmple cu artistul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si