Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mai multe persoane ar fi introdus în România arme furate din Spania

„În total, în această dimineață polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat 30 de percheziții domiciliare la mai multe adrese din județul Bistrița-Năsăud.

Vizat este un grup infracțional format din zeci de persoane. Acestea sunt bănuite că în perioada iunie 2022- septembrie 2023 ar fi furat și ar fi procurat ilegal, arme de foc, din Spania dar și din alte țări ale Uniunii Europene.

Ulterior, suspecții ar fi introdus armele de foc pe teritoriul României, unde acestea au fost folosite la mai multe partide de vânătoare, care s-au desfășurat în mod ilegal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În plus, suspecții sunt cercetați acum și pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

Într-un final, peste 20 de persoane au fost duse la audieri. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Europol, dar și de ajutorul polițiștilor anti-terorism din Spania, care au ținut în permanență legătura cu autoritățile din România, pentru a ajuta la capturarea principalilor suspecți.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si