Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Percheziții de amploare în județul Bistrița-Năsăud. Mai multe persoane ar fi introdus în România arme furate din Spania

Au fost percheziții în această dimineață în județul Bistrița-Năsăud, la o grupare care ar fi introdus ilegal arme de foc în România. Acțiunea de amploare a beneficiat și de sprijinul polițiștilor din Spania, țară de unde ar fi fost procurate armele.

Redactia Stirile Kanal D,

Percheziții de amploare în județul Bistrița-Năsăud. Mai multe persoane ar fi introdus în România arme furate din Spania

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mai multe persoane ar fi introdus în România arme furate din Spania

„În total, în această dimineață polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat 30 de percheziții domiciliare la mai multe adrese din județul Bistrița-Năsăud.

Vizat este un grup infracțional format din zeci de persoane. Acestea sunt bănuite că în perioada iunie 2022- septembrie 2023 ar fi furat și ar fi procurat ilegal, arme de foc, din Spania dar și din alte țări ale Uniunii Europene.

Ulterior, suspecții ar fi introdus armele de foc pe teritoriul României, unde acestea au fost folosite la mai multe partide de vânătoare, care s-au desfășurat în mod ilegal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În plus, suspecții sunt cercetați acum și pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

Într-un final, peste 20 de persoane au fost duse la audieri. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Europol, dar și de ajutorul polițiștilor anti-terorism din Spania, care au ținut în permanență legătura cu autoritățile din România, pentru a ajuta la capturarea principalilor suspecți.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI