O rețea de contrabandiști de tutun ar fi recurs la o metodă șocantă pentru a-și vinde produsele pe piață. Autoritățile au pus în executare mai multe mandate de percheziții domiciliare în județe precum Neamț, Bacău și Suceava, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Percheziții de amploare în țară. Metoda folosită de contrabandiști

Conform informațiilor transmise de sursa citată anterior, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 6 se pare că au dispus mai multe mandate de percheziții domiciliare, în județele Neamț, Bacău și Suceava.

Se pare că o rețea de contrabandiști de tutun ar fi angajat un grafician pentru a copia grafica pachetelor de pe piață, într-un mod cât mai fidel. După ce graficianul și-ar fi făcut treaba, contrabandiștii se pare că și-ar fi vândut marfa în zonele rurale, la prețuri cu câțiva lei mai ieftin față de produsele originale.

Citește și: VIDEO- Au pretins că sunt măicuțe și au înșelat zeci de persoane, contra a sute de mii de lei. Uluitor ce au găsit anchetatorii în locuințele celor care-și mințeau clienții

pachet de tigari

Foto simbol- tutun

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor domiciliare, se pare că autoritățile au arestat persoanele suspecte pentru o perioadă de 24 de ore.

Î n vederea administrării materialului probator, la data de 15 aprilie a.c., au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, printre care: peste 98.000 de țigarete, două utilaje pentru injectat tutun și unul de înfoliat, imprimantă color, ⁠matriță, ⁠peste 10.000 de tuburi goale, ⁠24 kg de tutun vrac, ⁠peste 4.000 de cartoane purtând însemnele unor mărci protejate, peste 1.800

de timbre fiscale, 10 recipiente lichid potențare aromă tutun. Cele două persoane au fost duse la audieri, față de acestea fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Suspecții urmează să fie prezentați magistraților în vederea dispunerii de măsuri preventiv e, ar fi transmis Poliția Capitalei, potrivit antena3.ro.  

Citește și: EXCLUSIV- Care sunt efectele drogului folosit de teroriștii Hamas și cu cât se vinde pe piață: ”Se credea că îi ajută să-și suprime frica înainte de a lansa acte teroriste”

masina de politie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Cercetările se pare că sunt continuate de cercetările de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si