Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Cei vizați sunt persoane cu vârste între 18 şi 45 de ani

„Vorbim despre două clanuri de interlopi care au ajuns în vizorul autorităților din Ploiești după o răfuială care a avut loc în luna septembrie. Polițiștii spun că acum câteva săptămâni, pe o stradă din oraș, a avut loc un conflict între aceste două bande rivale în care s-au folosit arme albe, cuțite, dar și pistoale.

Liderii acestor grupări ar fi încercat să mușamalizeze tot cazul și să nu se afle despre această răfuială violentă, însă, polițiștii au aflat despre acest incident.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În această dimineață au făcut percheziții la 16 adrese din Ploiești și sunt vizate 13 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani. Polițiștii vorbesc despre 4 infracțiuni în acest caz. Este vorba despre tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor uzul de armă fără drept, dar și despre distrugere.

Suspecții cercetați în acest dosar au fost duși la audieri, iar procurorii, în funcție de probele pe care le vor aduna, vor decide dacă cu toții sau o parte dintre ei vor fi reținuți, iar mai apoi dacă vor fi

duși în fața instanței cu o propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si