Close sidebar
Close sidebar

Percheziții DNA la clubul Rapid București - surse

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează, joi, cinci percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, inclusiv la sediul unui club sportiv. Potrivit surselor judiciare, este vorba de clubul Rapid București.

Sorin Negru,

Percheziții DNA la clubul Rapid București


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Perchezițiile DNA au loc într-un dosar în care se investighează infracţiuni comise anul acesta. Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că descinderi au loc la Clubul Sportiv Rapid, aflat în subordinea Ministerului Transporturilor.

DNA: Sunt infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2024

DNA a transmis un comunicat de presă în care precizează că sunt efectuate percheziții domiciliare în cinci locații situate în București, Ilfov și Giurgiu, "reprezentând sediul unui club sportiv, punctul de lucru a unei societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice".

Citește și: Dan Diaconescu, dezvăluiri incredibile despre "banii împărțiți" la răpirea jurnaliștilor în Irak. Reacția lui Traian Băsescu: "Este o invenție"

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, în cursul anului 2024.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

În cursul zilei de 24 octombrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în cinci locații situate pe raza municipiului București și a două județe (Ilfov și Giurgiu), reprezentând sediul unui club sportiv, punctul de lucru a unei societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se

spune în comunicatul de presă al DNA.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI