Close sidebar
Close sidebar

Perchezitii DNA la Primaria Jilava si la alte firme. Surse: Primarul din Jilava, suspectat ca a luat mita

Procurorii DNA efectueza perchezitii, in Bucuresti si Ilfov, la Primaria Jilava, la sediile unor firme si la persoane suspectate de fapte de coruptie comise in perioada 2010-2012. Printre persoanele vizate este si primarul suspendat din Jilava, Adrian Mladin. Potrivit unor surse judiciare, el este suspectat de luare de mita.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de Combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie comise în perioada 2010- 2012", se arata intr-un comunicat al procurorilor.

Potrivit DNA, in cursul zilei de 14 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare în 5 locatii situate în municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că institutia publică unde au loc perchezitii este Primăria Jilava, iar printre persoanele vizate este si primarul suspendat Adrian Mladin, suspectat de luare de mită.

Adrian Mladin a obtinut, la alegerile locale din 5 iunie, un nou mandat de primar, el candidând ca independent. Mladin este, în prezent, suspendat din functie, interimatul fiind asigurat de viceprimarul Ilie Ionescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI