Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au descins, joi dimineaţă, la Primăria Ploieşti, transmite presa locală.

Citește și: Florin Salam, dus la audieri! Artistul este acuzat de înșelăciuni

Acţiunea ar avea legătură cu afacerea White Tower, a declarat, pentru Agerpres, primarul Andrei Volosevici.

Surse judiciare au precizat că, în urma acestor percheziţii, mai multe persoane, între care şi arhitecta şefă, ar urma să fie duse la audieri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, vor fi ridicate documente de la Direcţia de Urbanism, arată sursele indicate.

În acest dosar se află în arest preventiv avocatul Vlad Nichita şi doi reprezentanţi ai dezvoltatorului imobiliar, care sunt membri ai aceleiaşi familii (mamă şi fiu)- Mărioara Lupu şi Mihai Lupu, iar notarii George-Radu Tudose şi Maria Tudose sunt în arest la domiciliu.

Ce a declarat primarul Andrei Volosevici 

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat, în exclusivitate pentru Observatorul Prahovean că nu este vizat de această anchetă:

”Se ridică niște documente de acolo (n.r. de la Urbanism), este o procedură specifică, nu mă vizează. Ce să vă spun? Nu știu ce urmărește procurorul, dar sigur are o logică. Am discutat mai devreme cu domnul procuror, cu echipa care a venit, chiar i-am rugat odată pentru totdeauna să se întâmple niște lucruri în sensul că m-am săturat de poveștile spuse prin presă cu nu știu ce apartamente.

E procedură specifică, spor la treabă!”, a spus primarul conform sursei citate.

Ce este afacerea White Tower

Procurorii anchetează afacerea blocului White Tower din cartierul ploieștean Bariera București în care sunt implicați dezvoltatorul imobiliar PFA Lupu Mărioara, avocatul Vlad Nichita și mai mulți notari.

Conform sursei citate, dezvoltatorii ar fi înșelat mai mulți cumpărători de bună credință ale căror apartamente le-au fost vândute de două și chiar de trei ori altor clienți.

Stire în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si