Close sidebar
Close sidebar

Percheziţii domiciliare pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de droguri

Procurorii Serviciului Teritorial Arad al DIICOT şi poliţişti din mai multe judeţe au efectuat 39 de percheziții domiciliare la o grupare bănuită de trafic de droguri.

Diana Bostan,

Percheziții DIICOT


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cele 39 de percheziții domiciliare efectuate de cei de la DIICOT au loc în Arad, Timișoara, Caraș-Severin, Oradea, Alba.

Percheziţii domiciliare pentru destructurarea unor grupări infracţionale specializate în trafic de droguri

Persoanele în cauză sunt vizate pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Citeste si: Doi tineri au fost arestaţi preventiv după ce ar fi vândut droguri şi ar fi agresat două persoane pentru a-şi modifica declaraţiile date în cadrul anchetei

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Activităţile judiciare sunt realizate împreună cu SCCO Arad, BCCO Timişoara, SCCO Caraş-Severin, BCCO Oradea, BCCO Alba, IPJ Arad, la percheziţii participând şi efective din cadrul Jandarmeriei Române.

Acţiunea beneficiază de suportul Biroului Tehnic din cadrul DIICOT şi Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române", se precizează în comunicat. 

Patru kilograme de cannabis, confiscate de oamenii legii

Au avut loc 16 percheziții domiciliare în Iași și Huși, iar polițiștii au confiscat aproape patru kilograme de canabis, inclusiv plante și semințe, sume mari de bani și instalații pentru cultivarea plantelor.

Citeste si: Escrocherie de proporții la o casă de pariuri sportive. Ce au făcut angajații pentru a declara aproape 200 de pariuri câștigătoare

Potrivit anchetatorilor, cei zece bărbați erau principalii distribuitori pe piața neagră a drogurilor din municipiile Iași și Huși.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI