"Ultima oră la parchetul din Dâmbovița în cazul altercației dintre poliție și familie. Procurorul percheziționează toți inculpații pentru ridicarea tuturor telefoanelor mobile. 11 inculpați au fost chemați la audieri.", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Un nou episod în scandalul polițiștilor bătuți la o înmormântare din Târgoviște. Cei 8 inculpați au scăpat de "cătușe"

La mijlocul lunii iulie, un scandal monstru a avut loc în Târgovişte la înmormântarea unei fetiţe de 13 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un şofer vitezoman.

5 poliţişti au fost bătuţi atunci în strada, fiind nevoie de intervenţia mascaţilor.

Citeste si: VIDEO: O adolescentă de 17 ani din Sighetu Marmației ar fi fost terorizată mai mulți ani de antrenorul de kickboxing

Detalii din scandalul în care 5 polițiști au fost bătuți în stradă

După mai bine de o lună de la scandalul dintre polițiști și cortegiul funerar,   toți cei 8 inculpați  au fost plasați în arest la domiciliu, după cum anunță avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Patru persoane au fost implicate într-un accident, la ieșirea din Galați

"S-a terminat "circul" și spectacolul cătușelor de la Târgoviște. Toți cei 8 inculpați din cazul scandalului dintre poliție și cortegiul funerar au ieșit din arest și sunt plasați definitiv la domiciliu",  a

transmis miercuri avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Un bărbat din Republica Moldova, căutat pentru omor, depistat în traficul din Capitală

Accidentul tragic din Târgoviște s-a produs în condițiile în care șoferul a condus cu o viteză excesiv de mare, 122-125 km/h pe Calea București, din municipiul Târgoviște.

Fetița de doar 13 ani nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață. La

înmormântarea din 12 iulie, familia adolescentei a intrat în conflict cu autoritățile, oamenii încercând să ajungă la locuința celui care a provocat accidentul. 

Citeste si: O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut. Traficul feroviar, afectat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si