Potrivit anchetatorilor, incendierile au rezultat în urma dezmembrării ilegale de vehicule

Mai multe persoane sunt suspectate de evaziune fiscală și incendiere de deșeuri

La aceste descinderi au luat parte și comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, fiind emise 36 de mandate de percheziție la adrese din localitatea Bălteni, județul Dâmbovița.

Citește și: VIDEO- Frații Tate, din nou în fața procurorilor DIICOT. Tristan, mai relaxat ca niciodată: „Sper că m-au chemat ca să-și prezinte scuze față de mine!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Perchezițiile sunt puse în aplicare cu ajutorul comisarilor de la Garda Naţională de Mediu şi jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa.  

Infracţiunile sunt legate de domeniul deşeurilor feroase si neferoase

În această dimineaţă, 25 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pun în aplicare 34 de mandate de percheziţie domiciliară, în localitatea Bălteni, la 22 de agenţi economici şi 13 persoane fizice bănuite de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi incendierea de deşeuri.

Vor fi puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Patru persoane sunt acuzate de tâlhărie și furt după ce au intrat într-o casă din Oravița

Aceștia ar fi incendiat ilegal mai multe mașini dezmembrate, fiind afectat mediul înconjurător.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si