Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis printr-un comunicat de presă, că marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, desfăşoară activităţi într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

„A stfel, sunt puse în aplicare 43 de mandate de percheziţie domiciliară, la 36 de locaţii din judeţul Constanţa, precum şi din judeţele Buzău, Galaţi, Prahova, Tulcea, Călăraşi şi Bacău”,

se arată în comunicat. 

Citeste si: O altă moarte suspectă la Moscova. Un om de afaceri a decedat după ce a fost tratat de un șaman

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit sursei citate, activităţile beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, precum şi de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa şi al poliţiştilor inspectoratelor de poliţie judeţene respective.

Localitățile din apropierea Bucureștiul sunt printre zonele cele mai căutate de rețelele de prostituție.

Citeste si: Secretarul general al ONU, António Guterres, în vizită în Republica Moldova: ”Sunt profund îngrijorat de continuarea și posibila răspândire a războiului”

În general, gaptul că o rețea mafiotă puternică operează într-un orășel sărac nu mai este o noutate pentru procurori. Orașele sărăce, cu sau fără statut de municipii, din jurul Capitalei sau din alte județe au devenit tot mai des locul de reședință al unor grupări interlope specializate, printre altele, și în proxenetism.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si