Close sidebar
Close sidebar

Percheziții la clanul Cămătarilor: s-au găsit două maimuțe și o cămilă

Miercuri dimineață s-a efectuat o percheziție pe raza sectorului 5 în cazul maimuței care ar fi scăpat dintr-o curte săptămâna trecută.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"În această dimineaţă (miercuri- n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, aflaţi în continuarea cercetărilor privind primata identificată pe raza sectorului 5, au pus în aplicare o autorizaţie de percheziţie, pe raza aceluiaşi sector. Până la acest moment, în locaţia respectivă au fost identificate două maimuţe şi o cămilă", a anunţat Poliţia Capitalei.

La activitate participă şi reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) şi ai Gărzii de Mediu.

Citeste si: Cod galben de vânt puternic, în judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, până la ora 14.00

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă va ajunge astăzi la Tribunalul Olt. Ce decizie au luat procurorii

Maimuţa care ar fi scăpat dintr-o curte a fost capturată, în urmă cu o săptămână, în cartierul bucureştean Ferentari, apoi a fost transportată la un adăpost al Fundaţiei Visul Luanei, au anunţat reprezentanţii Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA)

"În cursul zilei de astăzi (miercuri- n.r.),

mai multe echipaje ASPA, însoţite de un medic veterinar specialist în animale sălbatice, s-au aflat în cartierul Ferentari, în căutarea unei maimuţe. Pe parcursul operaţiunii, medicul veterinar şi echipajele ASPA s-au întâlnit de mai multe ori cu animalul sălbatic, însă acesta şi-a schimbat de mai multe ori locaţia, în cele din urmă capturarea fiind posibilă după ce maimuţa s-a refugiat în podul unei case din cartierul Ferentari", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ASPA, Cătălina Trănescu.

Citeste si: VIDEO| Pâinea se scumpește din cauza secetei. Când se majorează prețurile

Citeste si: Rovana Plumb a împrumutat PSD cu 800.000 de lei! A luat banii de la o persoană fizică!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI