Close sidebar
Close sidebar

Percheziții la ferma lui Nuțu Cămătaru. Ce caută mascații

Mascații fac descinderi azi la ferma lui Nuțu Cămătaru din cartierul Ferentari. Anchetatorii ar căuta un cal de rasă, care ar fi fost furat. Potrivit primelor informații, calul nu ar fi fost găsit.

Sorin Negru,

Mascații fac descinderi azi la ferma lui Nuțu Cămătaru din cartierul Ferentari.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliția face percheziții, joi, 19 septembrie, la ferma lui Nuțu Cămătaru. Anchetatorii ar căuta un cal de rasă, pe care însă nu l-au găsit.

Citește și: Interlopul supranumit ”Killer”, prins de polițiști. Unde l-au găsit mascații pe bărbatul de 41 de ani condamnat la 1,5 ani de închisoare

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dosarul în care au loc aceste descinderi se referă la acuzația de furt, care ar fi fost făcută de un rival al lui Ion Balint, supranumit Nuțu Cămătaru.

Ce au găsit mascații în ferma lui Nuțu Cămătaru

În ferma lui Nuțu Cămătaru nu s-a găsit calul respectiv, ci s-ar afla, în schimb, multe animale exotice: canguri, maimuțe și păsări răpitoare. Se verifică legalitatea acestor dețineri de animale sălbatice.

În urmă cu 11 ani, la ferma lui Nuțu Cămătaru s-au găsit patru lei și multe alte animale de Zoo, unele dintre ele subnutrite și într-o stare jalnică.

Știre în curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI