In acest caz exista suspiciuni ca echipamentele foslosite de sportivii romani la jocurile de la Rio sunt contrafacute.

Pe langa perchezitiile care au loc la sediul COSR se mai desfasoara si altele la o firma din Capitala. Firma este banuita de comert cu articole sportive contrafacute.

Alte trei perchezitii domiciliare au loc pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov.
"Din primele cercetări a rezultat că firma în cauză ar fi încheiat şi derulat relaţii contractuale cu autorităţi contractante din domeniul activităţilor sportive, furnizând echipamente sportive susceptibile a fi contrafăcute. Cercetările sunt continuate pentru comiterea infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti", se arată în comunicat.

Si aceasta ancheta despre echipamentele contrafacute a fost demarata de tolo.ro, jurnalisti care au contribuit si la ancheta in cazul HexiPharma.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si