Close sidebar
Close sidebar

Performanta pentru Romania la European Judo Open 2017: locul 3 pe natiuni din 30 de tari! Bilant

Sportivii romani au reusit o performanta incredibila in cadrul Openului European de judo de la Bucuresti, care s-a desfasurat la Sala Polivalenta, cucerind 2 medalii de aur si una de bronz. Astfel, Romania s-a clasat pe locul 3 in clasamentul pe medalii. Peste 400 de judoka din 29 de tari au participat la competitie.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Judoka Daniel Natea a reusit duminica sa castige medalia de aur la categoria +100 de kilograme, dupa ce l-a invins prin ippon pe azerul Ushangi Kokauri, noteaza realitatea.net.

De asemenea, la categoria -90 de kilograme, Cristian Borirlau si-a adjudecat medalia de bronz, dupa un meci incredibil in care l-a invins pe italianul Lorenzo Rigano prin ippon.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sambata, Monica Ungureanu a obtinut victoria la categoria 48 de kilograme, in fata italiencei Francesca Milani, fiind astfel medaliata cu aur. Monica Ungureanu, bronz la CE 2017, le-a invins in tururile preliminare pe Joanna Stankiewicz (Polonia) si Mira Ulrich (Germania), iar in semifinale a trecut de belgianca Anne Sophie Jura prin ippon.

Peste 400 de sportivi din 30 de tari s-au luptat pentru medalii la Openul European de Judo care se desfasoara la Bucuresti. Prezenti la competitie au fost inclusiv medaliati olimpici si campionii mondiali. Franta, Italia, Spania si Marea Britanie au avut cele mai numeroase delegatii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI