Cupa Mondială Qatar 2022. Cea mai recentă îngrijorare legată de Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar se referă la o gaură periculoasă în afara stadionului Lusail, cu o capacitate de peste 80.000 de spectatori.

Cupa Mondială Qatar 2022- imagini virale cu groapa de lângă stadionul Lusail

Cupa Mondială Qatar 2022. Imaginile virale au scos la iveală o groapă apărută la doar o aruncătură de băț de stadionul de un miliard de dolari care găzduiește finala Cupei Mondiale din 2022, informează publicația britanică Express.

Citește și: Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în privința copiilor. Anunțul a fost făcut de avocați

Statul din Orientul Mijlociu, Qatar, se simte pe deplin pregătit să găzduiască turneul Cupei Mondiale de Fotbal 2022 care începe duminică, dar un pericol neașteptat a apărut într-o locație în care vor coborî mii de fani în săptămânile următoare.

Citește și: Infograficul cu 22 de date pentru Mondialul din 2022

Jurnalistul Mohammad Saleh a postat un clip în care arată o gaură periculoasă în pământ pe o pasarelă din afara impresionantului stadion Lusail, cu o capacitate de 80.000 de locuri.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SPORTbible (@sportbible)

În videoclipul devenit rapid viral se vede cum plăcile de beton s-au prăbușit sub pământ.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Comentariile primite pe Instagram fac comparații cu zone afectate de războiul dintre Rusia și Ucraina.  

Lusail Stadium, situat la aproximativ 15 km nord de Doha, este cel mai mare și cel mai nou dintre cele opt stadioane construite sau transformate pentru turneul Campionatului Mondial de Fotbal.

Citește și: Un bărbat a călătorit cu taxiul până la Roma și a parcurs 1.803 kilometri. Cât a avut de plătit la finalul cursei

Conceput pentru a replica bolurile tradiționale realizate artizanal, des întâlnite în lumea arabă, stadionul va găzdui 10 meciuri de la Cupa Mondială din Qatar 2022, inclusiv marea finală.

Stadionul ar fi avut un cost de construire și amenajare de peste 900 de mii de lire sterline și este deținut de organismul de conducere al fotbalului din țară, Qatar Football Association.

Primul meci de pe Lusail Stadium 

Primul meci de pe Lusail Stadium va fi confruntarea din Grupa C dintre Argentina și Arabia Saudită, care va avea loc miercurea viitoare, pe 22 noiembrie.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Tradiția pe care Lora a refuzat să o respecte la nuntă: ”Este un obicei barbar”- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Organizatorii vor fi presați în cele cinci zile pe care le au la dispoziție să ascundă gaura înainte ca aceasta să provoace o rănire inutilă.

cupa mondiala qatar 2022

Stadionul Lusail din Qatar. Probleme înainte de începerea turneului Cupei Mondiale de Fotbal Qatar 2022 

[Sursa foto: Twitter]

Qatarul s-a declarat încântat să găzduiască festivalul emblematic al fotbalului, dar, fără îndoială, nu își poate permite încă o presă proastă, pe lângă chestiunile non-sportive asupra cărora statul arab a încercat să își pună controlul.

Dosarul Qatarului în domeniul drepturilor omului- inclusiv tratamentul lucrătorilor migranți implicați în construirea stadioanelor- și legile împotriva homosexualității sunt printre problemele Cupei Mondiale 2022 care nu pot fi ignorate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si