Incendiul a izbucnit, miercuri seară, pe autostrada A3, la kilometrul 53, județul Prahova.

Un TIR încărcat cu 24 tone de uree granulată a luat foc

Potrivit ISU Prahova, incendiul a avut loc la încărcătură şi s-a reuşit decuplarea capului tractor de încărcătură pentru a împiedica o explozie.

"Din cauza pericolului mare de explozie, comandantul intervenţiei a ordonat adoptarea unei tactici defensive, pentru protejarea echipajelor ce acţionează la acest incident", arată informarea ISU Prahova.

Citește și: Tragedie pe A 1: un șofer a decedat după ce a intrat cu mașina sub un TIR

Traficul a fost reluat pe banda de urgenţă a sensului Ploieşti-Bucureşti, după ce pompierii au reușit să stingă incendiul.

Un TIR a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers

Un accident rutier a avut loc pe DN 5, în apropierea localității Adunații-Copăceni, acolo unde un TIR a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident pe DN 5 în zona Adunații Copăceni: un TIR a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers

În accident a fost implicat un autotren, care a lovit parapetul ce desparte sensurile de mers.

Tirul se deplasa către capitală, fiind încărcat cu bucăți de tablă ambalate în cutii.

Conducătorul auto, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit în cabina autotrenului, fiind preluat de echipajul SAJ pentru acordarea primului ajutor și transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor. Traficul nu a fost blocat. Polițiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si