Chiar in timp ce filmam o bucata mare din fatada cladirii se desprinde  si cade doar la cativa centimetri de noi. Se intampla in sectorul 6 al capitalei. Mai multe blocuri arata ca dupa bombardament. Norocul  face ca nimeni sa nu fie ranit acum.

„S-a desprins tot! Prin crapatura intra un copil, atat este de mare.

Sus este crapata mai tare. Nu stiu daca puteti sa filmati, acolo. Eu zic ca o sa cada blocul cu totul”, spune un locatar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"SE POATE INTAMPLA O TRAGEDIE"

Oamenii sunt constienti ca isi risca viata, cand depasesc benzile puse de autoritati. Altfel insa, nu pot intra in scara in care locuiesc.

Blocul construit in anul 1986 nu a trecut prin niciun proces de reabilitare. Cutremurele si vremea rea l-au deteriorat. Locatarii si administratorii se plang ca au facut in repetate randuri solicitari catre autoritati, nimeni insa nu i-a luat in seama.

Despre pericol dar si despre masurile pe care le-au luat sau urmeaza sa fie luate i-am intrebat si noi, in scris, pe reprezentantii Primariei sectorului 6 care ne-au explicat ca au intervenit saptamana trecuta si promit sa ia masuri.

„Aceste aspecte intra legal in grija asociatiei de proprietari care inca nu a depus, in sesiunea deschisa in toamna anului trecut, dosarul pentru reabilitare”, arata Primaria Sectorului 6 intr-un comunicat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si