Close sidebar
Close sidebar

Pericol în prezervative. Atenție. La ce riscuri vă expuneți

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali din constanța au descoperit în Portul Constanța Sud Agigea 144.000 de prezervative contrafăcute, în valoare de peste 1,4 milioane de lei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform Agerpres, marfa venea din China și trebuia să ajungă în mai multe firme din județul Ilfov.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Oamenii legii le recomandă cumpărătorilor să fie mai atenți când achiziționează astfel de produse. Polițiștii atrag atenția că un preț de două ori sau de trei ori mai mic decât cel practicat de magazine trebuie să reprezinte un semnal de alarmă vis-a-vis de originalitatea produsului.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI